Новости: 🌼 Объявляется набор в школу Магического Травничества 🌼

  • 20 Апреля 2024, 02:28:48


Автор Тема: Молитва Пантелеймону Цілителю для зняття порчі  (Прочитано 2777 раз)

Eliz

  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 3509
  • Репутация: 1290
  • Eliz Eliz Eliz Eliz Eliz Eliz
Дієвими проти порчі будуть молитви Миколі Чудотворцю, оскільки йому можна молитися про самі, здавалося б, нездійсненні прагнення. А якщо порча торкнулася сфери здоров’я, наприклад, віддається пияцтвом чоловіка, помоліться також Пантелеймону Цілителю.

Молитва Пантелеймону Цілителю для зняття порчі

«До тебе, як безкорисливого лікаря, утішника скорботних, збагачувача незаможних, вдаємося ми нині, святий Пантелеймон. Мистецтву лікарському добре навчившись, у Христа ти увірував і, від Нього прийнявши дар зцілення, безкорисливо хворих зціляв. Багатство все своє жебракам, убогим, сиротам і вдовам роздаючи, в кайданах їх ти відвідував, святий мученик Христовий, і лікуванням, розмовою і милостинею втішав їх. За віру в Христа різноманітні випробувавши муки, ти на мечем був усічений, і перед кончиною своєю, з’явившись, Христос найменовував тебе Пантелеймоном, тобто Всемилостивим, тому що дав тобі благодать завжди милувати всіх, хто до тебе в будь-яких обставинах і скорботі звернувся. Почуй нас, з вірою і любов’ю вдаються до тебе, святий великомученик, бо ти від самого Христа Всемилостивим був названий, та в житті своєму земному одному лікування, іншому милостиню, іншому розраду подавав, нікого не відпускаючи від себе без благодійства. Так і нині, не відкинь, і не залишай нас, святий Пантелеймон, але прислухайся й поспішай на допомогу нам; від усякої скорботи і хвороби зціли і вилікуй, від бід і напастей звільни, і в серця наші пролий розраду Божественну, щоб здорові будучи тілом і духом прославили ми Христа навіки. Амінь.»

Під час молитви ви повинні щиро просити про допомогу, лише тоді вона подіє і допоможе зняти порчу. Якщо ви не впевнені у своїй щирості, то краще підіть до церкви і спробуйте помолитися там, адже у приміщенні церкви буди нещирим дуже важко.

Обратная ссылка: https://mooncatmagic.com/chistki/162/molitva-panteleymonu-tslitelyu-dlya-znyattya-porch/856/
"У меня в померкшей келье — Два меча. У меня над ложем — знаки Черных дней. И струит мое веселье Два луча. То горят и дремлют маки Злых очей".


Комментариев по этой теме нет. Хотите быть первым?