Новости: 🔔 Объявляется набор в школу гадания на картах Ленорман 🔔

  • 26 Май 2020, 05:09:04


Автор Тема: Помощь Ангела-Хранителя  (Прочитано 29 раз)

Фрау Марта

  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 543
  • Репутация: 478
  • Фрау Марта Фрау Марта
    • Share Post
Помощь Ангела-Хранителя
« : 07 Март 2020, 13:38:12 »
Это – сильный оберег, который имеет немалую силу. Чтобы эффективно им пользоваться, нужна наработанная связь с Силами христианского эгрегора.Очень эффективно работает, если дело касается судопроизводства.

Белый заговор на положительное решение суда написать на листке, и держать листок при себе на суде.

«Ангеле Христов, хранителю мой святый и покровителю души и тела моего, вся ми прости, елика согреших во днешний день. И храни меня от всякого обстояния бесовского и человеческого, и судебного, и беззаконного, и от всякаго лукавствия противнаго ми врага избави мя. Грехи мои отмоли, да дай ми время на покаяние, да буду каяться во гресех моих, и прочее время живота моего безгрешно поживу, да ни в коемже гресе прогневаю Бога моего; но моли за мя грешнаго недостойнаго раба, яко да достойна мя покажеши благости и милости Всесвятыя Троицы и Матере Господа моего Иисуса Христа и всех святых. Аминь».



Обратная ссылка: https://mooncatmagic.com/forum/dela-sudebnye/189/-pomoshchb-angela-khranitelya/2375/

Фрау Марта

  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 543
  • Репутация: 478
  • Фрау Марта Фрау Марта
    • Share Post
Re: Помощь Ангела-Хранителя
« Ответ #1 : 07 Март 2020, 14:19:24 »
Молитва-оберег заключенного к Ангелу‑Хранителю

Независимо от того, взяли вас под стражу за вину или без вины, облегчите свое душевное состояние этой молитвой-оберегом. Держите оберег при себе и читайте по бумажке перед сном, глядя на восточный угол камеры, где должны висеть иконы.

Ангеле Божий, предстояй ми от купели святаго крещения! Колико аз, преогорчевах тебе злыми помыслы, скверными словесы и постыдными деянями в житии моем! Ктому же, не памятовах, яко имам тя даннаго ми от Бога хранителя. Егда аз упивахся вином, или безстудно плясах, или в блуде, хищениях и злоприобретениях иждивах житие мое: и в сии дни ты не отлучался еси от мене, но токмо, яко чистый дух, печален был еси о мне, непотребнем рабе. Коль множицею аз бых близ самыя смерти, творяй преступныя дела и отнюдь не помышляяй предстати внезапу Богу‑Судии! Смерть же не постиже мене тогда: и вем, яко ты отвратил еси ю от мене. Тако выну охраняеши мя, и не един аз есмь, внегда един жительствую во узилищи сем, но с тобою, хранителю мой. Аще и не вижду тебе телесными очима, ты еси присно спребываяй окаянной моей душе и телу. Якоже солнце, преходя скверныя места, не оскверняется, сице и ты, светоносный Ангеле Божий, не возгнушайся моея смрадности, но николиже отлучайся от мене и в сей темнице. Сохрани мя здрава нощию и неприступна во сне диавольскому искушению. Отжени от мене безсоние. Сопутствуй ми, во дни, на кийждо час, во всех входех и исходех моих. Даруй ми крепость телесных сил, еже понести горькия работы, в наказание мне налагаемыя, горькия же паче по вине их. Заступи мя от злобы бесов, люте нападающих на мою душу: ибо от единаго мановения десницы твоея бежат беси. Паче же всего отжени от мене смятение душевное и ропот вредный: сый бо смущен сердцем, не хощу ни на кого и ни на что благоприятно взирати и присно зде огорчеваюся. Даруй очам моим слезы о гресех, устам же тихое глаголание. Не ступи от мене, Святый Ангеле, и егда душа моя начнет разлучатися от тела, но предстани ми у смертнаго моего одра тих и радостен; ибо имам тогда видети тебе близ суща. Не остави и послежде мою душу, яже ти от Бога предана бысть непорочне, но яже по смерти моея имать судитися, яко оскверненная многими грехми. О хранителю мой! Призови тогда помолитися о мне и прочия безплотныя силы, да твоим заступлением помилован буду, грешный раб (имя), во веки веков, аминь!